Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

19

mrt
2012

CAMBRIDGE DacMagic 100

On 19, mrt 2012 |

Cambridge Audio’s betaalbare DacMagic100 is eindelijk volop verkrijgbaar.

De DacMagic 100 is een hoogwaardige DAC in dezelfde behuizing als het volledig digitale dockingstation iD100, betaalbaar, weliswaar zonder de geavanceerde technische mogelijkheden van de DacMagic Plus maar wel met een excellente geluidskwaliteit

De DacMagic100 biedt een revolutionaire kwaliteitsverbetering van al je digitale signalen zoals van Blu-ray players, Apple Macs, PCs, TVs en set-top boxes – er is minder vervorming door minimale jitter waardoor betere detaillering en meer helderheid geboden wordt.

HighTech in minimale behuizing

Cambridge Audio heeft de zeer onlangs door marktleider Wolfson uitgebrachte digitaal-analoog converter toegepast waardoor tot studiomasterkwaliteit (24bit/192kHz) weergegeven kan worden. Cambridge’s eigen USB ontwikkeling zorgt ervoor dat HiRes muziekbestanden zonder enig verlies van computer naar je hifi apparatuur gestuurd kunnen worden in ”Beter dan CD-kwaliteit”…

Met drie digitale aansluitmogelijkheden en de mogelijkheid vier apparaten aan te sluiten is de DacMagic100 een uiterst betaalbare verbetering.