Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

31

mrt
2012

NAIM NDS netwerkspeler

On 31, mrt 2012 |

De NAIM NDS netwerkspeler wordt boven de ND5 XS en NDX gepositioneerd en is feitelijk de opvolger van de CDS3 cd-speler die eind 2011 uit productie is gegaan.

Net als de CDS3 is de NDS afhankelijk van een externe voeding. Minimaal heeft u een XP5 XS nodig en om het uiterste uit de NDS te krijgen is het mogelijk de NDS te voeden met 2 x 555PS voedingen. Zowel het analoge als het digitale board is geheel zwevend opgehangen net zoals in de CD555 en de SuperLine. Dit staat garant voor een enorme toename in geluidskwaliteit. De boards zijn gemonteerd op een zware messing plaat, die volledig rust op sterke veren. Zoals u begrijpt wordt de NDS geleverd met een aantal borgschroeven voor vervoer.

Verder is de DAC sectie onder handen genomen en is de techniek afkomstig uit de Naim DAC. Echter is de techniek verder geoptimaliseerd waardoor hij nog efficienter presteert. De interne DAC gaat wat betreft kwaliteit voorbij de losse Naim DAC.