Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

16

mrt
2012

NAIM SuperUniti

On 16, mrt 2012 |

De SuperUniti is de derde in lijn van alles-in-één audiospelers in de Uniti familie.

De SuperUniti deelt dezelfde functies en mogelijkheden als de UnitiQute, echter met een 80W versterking en Hi-Res 24/192KHz streaming mogelijkheden.

Hoewel de SuperUniti behoort tot de Uniti familie is hij voorzien van het geanodiseerde front van de duurdere Classic Series.  De functies komen overeen met die van de UnitiQute. Echter zijn er meer aansluitmogelijkheden en ook de gebruikte componenten zijn van betere kwaliteit.

De SuperUniti profiteert van technieken uit Naim’s SuperNait, NDX en DAC wat resulteert in een hoogwaardige audiofiele  oplossing in één behuizing.  De versterker is ruim in staat grote luidsprekers aan te sturen, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Naim Ovator S400.