Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

16

mrt
2012

PRIMARE PRE 32 /A34.2

On 16, mrt 2012 |

Primare introduceert de nieuwe Pre 32 modulaire voorversterker en de A34.2 stereo eindversterker. De Pre32 is een gebalanceerde voorversterker met als mogelijkheid om een Media Module toe te voegen. Hiermee is de de Pre 32 in staat om vrijwel elke vorm van externe media af te spelen.

De Pre32 is net als de I32, zijn geïntegreerde broertje, volledig naar de wensen van de gebruiker in te stellen. Elke ingang kan worden voorzien van een naam en de gevoeligheid kan worden aangepast. Alle instellingen worden zichtbaar op het hoge resolutie OLED scherm waarvan de kleur zelfs naar believen kan worden ingesteld. De Pre32 heeft 4 sets RCA en 2 sets gebalanceerde ingangen, 1set gebalanceerde en 2 sets ongebalanceerde uitgangen.

De A34.2 eindversterker vormt een logische combinatie met de nieuwe voorversterker. De compacte behuizing huisvest Primare’s eigen UPFD versterkerschakeling.  Deze levert moeiteloos 2×150 Watt aan 8 ohm. De A34.2 kan ook worden gebrugd en levert dan minimaal 300 Watt aan 8 ohm. De gain (versterkingsfactor) is gelijk aan die van de I32 waardoor eenvoudig een bi-amping opstelling te creëren is.