Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

07

sep
2012

NAIM CD5si

On 07, sep 2012 |

De CD5si is Naim’s nieuwe en verbeterde instap cd-speler


• De CD5si is de vervanger van de sinds 2007 leverbare CD5i. • De vernieuwde cd-speler is een resultaat van NAIM’s continue drang naar verbetering en opgedane kennis bij de ontwikkeling van andere digitale componenten, dit zorgt voor een aanmerkelijke verbetering in geluidskwaliteit. • De CD5si blijft de ideale partner van de NAIT 5i, de CD5si blijft een aantrekkelijk component in combinatie met de instap geïntegreerde versterker voor de liefhebbers van cd-weergave.

Wat is er nieuw?

• Nieuw en verbeterde DAC sectie – Voortaan wordt er gebruik gemaakt van de Burr Brown PCM 1793 DAC chip. Het filter en de klok zijn ook verbeterd. Het resultaat is een sterk lagere ruisvloer welke de geluidskwaliteit te goede komt. • Nieuw hoogwaardig CD Mechanisme – Gebruik makend van een nieuwe en verbeterde laser en geluidsarm sluitingsmechanisme. • Nieuw analoog filter – Speciaal geselecteerd na diverse luistertests voor hun upgrade in geluidskwaliteit. • Intern voedingsvoltage verhoogd – Voor verbeterde lineariteit van het uitgangssignaal resulterend in een betere geluidskwaliteit.