Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

15

sep
2012

NAIM UnitiLite

On 15, sep 2012 |

Naim’s nieuwe compacte all-in-one met cd-speler

De UnitiLite is het lichtere broertje van de succesvolle NaimUniti en is hiermee de nieuwe toevoeging aan de Uniti productreeks. Net als de NaimUniti beschikt hij over een cd-speler, MP3/iPod aansluiting, DAC en 32bit/192kHz netwerkspeler met 50W versterker in een behuizing die compacter is dan de NaimUniti 2. Net als alle andere Naim producten die streamen, is de UnitiLite voorzien van een netwerkverbinding die voorziet in het verbinden met elke willekeurige UPnP server op het thuisnetwerk. Uiteraard zorgt deze verbinding ook om de meeste internetradio stations te ontvangen. Een wereld vol muziek ligt voor je open! Optioneel is het zelfs mogelijk om de UnitiLite uit te rusten met een FM/DAB ontvangstmodule.

De UnitiLite kan bediend worden op verschillende manieren, inclusief de recente vernieuwde versie van n-stream voor iPad, iPhone en iPod touch. Met deze app is het mogelijk om uw muziekcollectie gemakkelijk te doorzoeken, het maken van een playlist, opslaan van radio presets en misschien wel het allermooiste.. de extra albuminformatie die zijn informatie haalt uit de uitgebreide ROVI/AMG database. Zo komt u nog meer te weten over uw favorieten muziek.

De UnitiLite maakt onderdeel uit van de Uniti Range waar ook de all-in-one spelers SuperUniti, NaimUniti 2 en UnitiQute deel van uitmaken, maar ook de UnitiServer harddisk speler. De UnitiLite vult het gat waar de oorspronkelijke NaimUniti zat. De UnitiLite is verpakt in een slimline behuizing.