Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

27

sep
2013

CAMBRIDGE AUDIO Minx Xi muzieksysteem

On 27, sep 2013 |

De Minx Xi is een nieuw muzieksysteem met een reeks aan mogelijkheden.
Zo kun je muziek (bijv. Spotify) vanaf smartphone of tablet streamen door middel van bluetooth en is de Minx Xi is te gebruiken om hoge resolutie bestanden van bijvoorbeeld NAS of computer af te spelen via het thuisnetwerk. Verder is het mogelijk om internet radio te ontvangen en is het muzieksysteem voorzien van de nodige digitale en analoge ingangen. Bediening kan naast de bijgeleverde afstandsbediening met de StreamMagic app van Cambridge Audio die beschikbaar is voor zowel iOS (ipad) als Android.

In de Minx Xi vinden we een 2 x 40 Watt klasse A/B-versterker, die gevoed wordt door een overbemeten ringkerntransformator. Voor de DA omzetting is een WM8728 24-bit/96kHz DAC van Wolfson verantwoordelijk die het maximale uit elke digitale bron haalt.