Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

22

jan
2014

NEAT MOTIVE SX

On 22, jan 2014 |

De nieuwe Neat Motive SX lijn, welke vorig jaar tijdens de Munchen HIFI show werden geïntroduceerd, zijn nu leverbaar. De veranderingen ten opzicht de voorgangers zijn op het eerste gezicht minimaal. Nog het meest in het oog springend is de tweeter, deze oorspronkelijke met titanium membraan voorziene tweeter is vervangen voor een geheel nieuwe versie met een zwart geanodiseerde aluminium membraan. De SXC, zoals deze nieuwe tweeter officieel heet, heeft een grotere stijfheid en klinkt hierdoor natuurlijker.
Naast de verbeterde tweeter is Motive SX-lijn voorzien van extra interne versteviging en demping, waardoor kleuring tot een minimum wordt beperkt en is tevens de afstemming van de baspoort verbeterd. De Motive SX 1 en 2 maken net als bij hun voorgangers gebruik van een neerwaarts gerichte baspoort met als voordeel dat ze vrij gemakkelijk in elke ruimte een plaats kunnen vinden.

De Neat Motive SX lijn is in de volgende kleuren leverbaar.
Walnoten, Zwart Eiken, Eiken, Wit (zijdeglans lak)