Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

08

mrt
2014

MONITOR AUDIO Silver Serie vernieuwd

On 08, mrt 2014 |

De populaire Silver RX serie van Monitor heeft, naar vijf jaar toonaangevend te zijn geweest in hun klasse, een opvolger. De nieuwe serie heet kortweg Silver en is voorzien van de laatste ontwikkelingen uit de Platinum- en Gold-serie.

De Silver serie kent de volgende modellen:
Silver 1.
De Silver 1 is een compacte luidspreker geschikt voor kleine ruimtes of als achter-luidspreker bij een homecinema systeem.

Silver 2.
Een mooie luidspreker voor diegene die een staande luidspreker te massaal vindt en niet teveel concessies wil doen wat betreft de laagweergave.

Silver 6.
Ver weg de meest populaire luidspreker uit de Silver serie is de 6. Dit is een relatief kleine vloerstaander welke het prima doet in een modern interieur.

Silver 8.
De Silver 8 is ruim een meter hoog en voorzien van twee woofers (160mm), een 100mm middentoner en een C-CAM tweeter. Deze luidspreker komt het beste tot zijn recht in een wat ruimere woonkamer.

Silver 10.
Het topmodel uit de Silver serie is de Silver 10, bij dit model zorgen net als bij de Silver 8 twee woofers voor de laagweergave alleen zijn ze nog een maatje groter (200mm).

Silver Centre.
Center speaker met 2×midden en 1×hoog weergevers in een gesloten behuizing.

Silver FX.
On Wall speaker voor gebruik in een surround opstelling. Het afstraalgedrag is in te stellen.

Silver W12.
Dit is een bijpassende actieve Subwoofer met een 400 Watt klasse D versterking.