Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

07

apr
2015

CAMBRIDGE CX SERIES

On 07, apr 2015 |

De Cambridge CX-serie is volledig nieuw ontworpen met het oog op de steeds meer toenemende behoefte aan flexibele en hoogwaardige audiosystemen. De CX-serie bestaat uit een tweetal Geïntegreerde versterkers de CXA 60 en de CXA80 met een vermogen van respectievelijk 60 en 80 Watt. Dit is ruim voldoende om een grote verscheidenheid aan luidsprekers aan te kunnen sturen. De versterkers hebben een ingebouwde DAC en zijn voorzien van analoge en digitale ingangen. Een  Bluetooth verbinding (via een BT100 dongle) is als optie verkrijgbaar.

De CX-serie bestaat naast de beide versterkers uit een Cd-loopwerk en een Netwerkspeler. Binnenkort worden hier nog enkele surround-receivers aan toegevoegd.  Het CDC loopwerk moet worden aangesloten op een externe DAC of versterker welke is voorzien van een DAC. De CDC vervangt hiermee de traditionele cd speler. De CXN netwerkspeler is een moderne bron voor het afspelen van internetradio en muziekbestanden van NAS of computer. Daarnaast is de CXN voorzien van Spotify Connect. Alle functies van de CXN zijn via een tablet of smart Phone te bedienen. Er is een gratis app beschikbaar voor IOS en Android.

 

Voor uitgebreide specificaties zie:  www.cambridgeaudio.com