Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

12

dec
2015

REVO SUPERSYSTEM

On 12, dec 2015 |

REVO heeft naast de SUPERCONNECT  nu ook een stereo systeem. Dit één box stereosysteem  met de naam SUPERSYSTEM is voorzien van twee ingebouwde BMR luidsprekers en een aparte sub laag weergever welke samen zorgen  voor een mooi vol geluid. Net als bij de SUPERCONNECT speelt het SUPERSYSTEM bestanden af van het eigen (wifi) netwerk, internetradio,  DAB+, FM radio, Bluetooht (aptx) en Spotify.   Of het nu een plaats vindt in de woonkamer, keuken of op de werkplek het REVO SUPERSYSTEM voelt zich overal thuis. Het REVO SUPERSYSTEM is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening en via de REVO UNDOK app.

Verkrijgbaar in de kleuren: Walnut/Silver, White/Silver, Walnut/Black, Black/Siver, Black/Black   (kast/front)