Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

26

jul
2017

ACOUSTIC SIGNATURE dealer

On 26, jul 2017 |

We zijn onlangs officieel dealer van  ACOUSTIC SIGNATURE geworden. Op zoek naar een  aanvullend merk platenspelers zijn we bij het Duitse ACOUSTIC  SIGNATURE uitgekomen. Belangrijke reden voor deze keuze is de compromisloze  kwaliteit van de producten en de overzichtelijke produkt line-up.

Zo zijn er 13 verschillende draaitafels in het programma in prijs variërend van 1299,- voor de PRIMO  (complete draaitafel met arm en element) tot de onbetaalbare INVICTUS  en is er keuze uit 7 in kwaliteit (en prijs) oplopende toonarmen. Verder levert ACOUSTIC SIGNATURE een 6 tal elementen, twee Phono versterkers en diverse  accessoires.

Bij ons staan de PRIMO, WOW en WOW XL klaar om te worden beluisterd.