Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

21

sep
2018

NAIM NDX 2 netwerkspeler

On 21, sep 2018 |

De NDX 2 is een topklasse netwerkspeler die voldoet aan alle eisen die je van een moderne netwerkspeler mag verwachten,de geheel nieuw ontworpen NDX 2 is de opvolger van de NDX welke tot één van de beste netwerkspelers in zijn prijsklasse kan worden gerekend. Met de introductie van de nieuwe NDX 2 laat NAIM echter zien dat er bij streaming audio en met name bij netwerkspelers nog stappen gemaakt kunnen worden.

De NDX2 bied de volgende gebruiksmogelijkheden; UpNp streaming, Spotify (connect), Tidal, internetradio, Airplay, Bluetooth AptX en is Roon compatible. Verder ondersteund de NDX 2 alle gangbare muziekbestandsformaten met onder andere WAV, Flac en DSD. Tevens is het mogelijk om digitale bronnen aan te sluiten op de interne DAC.

De NDX 2 is naadloos te combineren de bestaande Naim Classic modellen maatvoering en kleur sluiten hier op aan. Wel opvallend en moderner is het kleurendisplay dit is een 12,5 cm type met een haarscherp beeld waarop ook op afstand de informatie nog goed zichtbaar is.
De bediening vindt plaats door een App (tablet, smartphone). Deze App heeft een mooie logische opbouw en is daardoor eenvoudig te bedienen.

De NAIM NDX 2 is, net als zijn voorganger, te upgraden doormiddel van externe voedingen. De geluidskwaliteit neemt dan nogmaals duidelijk toe.

De NAIM NDX 2 is in de winkel te beluisteren.

Voor uitgebreide technische informatie bezoek de NAIM website.
https://www.naimaudio.com/