Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

11

mei
2019

NAIM MUSO 2

On 11, mei 2019 |

NAIM MUSO 2

NAIM introduceert op de Hi-End beurs in München de 2e generatie Mu-so. Hiermee positioneert NAIM deze all-in-one als het premium alternatief voor de mainstream draadloze luidsprekers en soundbars.

Het uiterlijk wijkt niet veel af van de eerste Muso’s maar er zijn wel een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Zo is het bedieningswiel nu in zijn geheel verlicht en hebben de gebruikte led’s een warmere tint. Het standaard front is grijs geworden i.p.v. zwart en de optionele frontjes zijn verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Verder is de afstandsbediening verbeterd zodat het geheel een meer luxere uitstraling heeft.
Ook gehoormatig heeft de Mu-so 2 een flinke stap gezet. Hij klinkt ruimtelijker dan zijn voorganger en er zijn meer mogelijkheden om het geluid naar wens in te stellen.
Technisch zijn er diverse aanpassingen gedaan zo heeft de Mu-so 2 een nieuw streamingboard gekregen en heeft daarmee ook Google Cast aan boord. Het Touch-display heeft meer gebruiksfuncties en toont meer informatie zodat het toestel ook zonder app of afstandsbediening goed te bedienen is.

De Mu-so 2 heeft een verkoopprijs van 1499 Euro en is eind mei leverbaar.