Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Analoog - CLEARAUDIO

CLEARAUDIO

Al ruim 30 jaar worden in het Duitse Erlangen platenspelers,” toonarmen” en elementen gefabriceerd. Met als uitgangspunt de filosofie van oprichter Peter Suschy, die met de uitspraak “Nimm das Beste, mach es besser, dann ist es gerade gut genug…”, aangeeft welke kwaliteitseisen hij stelt aan zijn Clearaudio producten. Naast kwaliteit zijn goede klankmatige eigenschappen en een aansprekend uiterlijk natuurlijk ook van belang. Dat het hier wel goed mee zit, blijkt wel uit de vele Awards die Clearaudio in de wacht heeft gesleept. Zo heeft het instapmodel platenspeler, de ‘Concept’ , onlangs de prestigieuze Reddot Design Award gewonnen. Naast platenspelers levert Clearaudio ook benodigdheden voor het juist inregelen van platenspelers en niet te vergeten platenwasmachines voor het perfect schoonhouden van uw grammofoonplaten.

Voor een overzicht van alle Clearaudio producten zie:

Website:  http://www.clearaudio.deAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van CLEARAUDIO? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.