Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Analoog - NAGAOKA

NAGAOKA

Nagaoka, een naam die niet alleen bekend is van de antistatische binnenhoezen, naaldreinigers en dergelijke, maar vooralĀ ookĀ  van de erg goede elementen die zeĀ  al tientallen jaren vervaardigen.
Onlangs is NAGAOKA uitgekomen met een compleet nieuwe lijn elementen als opvolger van de MP** serie. De nieuwe lijn bestaatĀ  uit een zestal elementen van het zogenaamde Moving Iron type en worden aangeduid als de MP 100 lijn.
DeĀ  elementen hebben een uitgangsspanning van 3mV tot 5mV(afhankelijk van type) en kunnen worden aangesloten op de MM ingang van elke, kwalitatief goede, Phono versterker (47k Ohm). Met een massa vanĀ  6.5 gram ( 8 gram voor de Mp-300/500) zijnĀ  ze geschikt voor de meest gangbare armen. De MP-100 heeft een conische naaldtip. De overige elementen bezitten een elliptische tip met uitzondering van de MP-500, deze is voorzien van een zeer precies geslepenĀ  Line Contact naald.Advies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van NAGAOKA? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.