Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Analoog - PRO-JECT

PRO-JECT

Pro-Ject, kwalitatief goede en tevens betaalbare platenspelers.  Begin jaren negentig,  op het moment dat iedereen dacht dat de Lp passé  was, begon men bij Pro-Ject  met het ontwikkelen en produceren van platenspelers. En dat  dit een schot in de roos was blijkt wel uit het feit dat Pro-Ject op dit moment  markleider is op het gebied van (hifi)platenspelers.

Naast platenspelers  en allerlei toebehoren op analoog gebied, voert Project ook een elektronica lijn. Deze lijn, simpelweg BOX lijn genoemd,  bestaat uit Phono versterkers, DAC’s,  voor-eindversterkers een  cd spelers, tuners enz. Het bijzondere van deze apparatuur is dat alles is ondergebracht in uiterst kleine behuizingen. Het is dan ook mogelijk om een volwaardige audio-set samen te stellen welke minimaal ruimte in beslag neemt. Om indruk te krijgen van het omvangrijke assortiment bezoek de website.

Website:  http://www.project-audio.comAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van PRO-JECT? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.