Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Apparatuur - ARCAM

ARCAM

ARCAM is een gerenommeerde fabrikant die sinds de zeventiger jaren in het Engelse Cambridge hoogwaardige audio producten ontwerpt en bouwt. Hoewel het hier een relatief klein bedrijf betreft wordt er een complete lijn apparatuur aangeboden.
We kunnen deze lijn opdelen in verschillende delen, allereerst de traditionele stereo apparatuur versterkers, cd spelers en tuners daarnaast is er de surround-lijn met een drietal receivers en AV versterkers. En als derde lijn de compacte all-in-one apparaten. Zoals de SOLO NEO en SOLO MINI. Als laatste zijn er de R Series hieronder vallen de rCube (draadloos streamen/dockstation), r Dac (compacte da converter eventueel met draadloze signaal overdracht)

Website:  http://www.arcam.co.ukAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van ARCAM? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.