Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Apparatuur - CAMBRIDGE

CAMBRIDGE

Dit van oorsprong Engelse merk kan klankmatig wedijveren met apparatuur waaraan normaal een veel hoger prijskaartje hangt. CAMBRIDGE levert apparatuur in verschillende series elk met eigen specifieke eigenschappen. De meest populaire serie is de CX serie. Deze apparaten hebben een standaard breedte van 43,5 cm en bestaat uit twee geïntegreerde versterkers een cd-loopwerk en een netwerkspeler voor stereo weergave en voor de surround liefhebbers zijn er twee receivers en een full-option Blu-ray player.
Naast de cx serie is er nog de TOPAZ serie en 800 serie respectievelijk voor de prijsbewuste instapper en de meer High-End georiënteerde muziekliefhebber.

CAMBRIDGE levert verder een uitgebreid pallet (draadloze) speakers, DAC’s en allerlei audio accessoires. Voor een totaal overzicht zie de CAMBRIDGE website.

Website:  http://www.cambridgeaudio.comAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van CAMBRIDGE? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.