Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Apparatuur - EXPOSURE

EXPOSURE

Exposure heeft sinds 1974 een uitstekende positie verworven als fabrikant van zeer goed klinkende maar kleine versterkers. Het was dan ook een uitdaging voor ontwerper John Farlowe om  eens een versterker te bouwen die wel de voordelen maar niet de beperkingen heeft van een kleine versterker. Dit idee is naar jarenlange ontwikkeling geworden tot wat het nu is, een compromisloze voor/eindversterker combinatie van absoluut top niveau, luisterend naar de naam M.C.X. In combinatie met de gelijktijdig ontwikkelde en aan dezelfde hoge eisen voldoende Cd-speler, brengt Exposure een set op de markt met een geluidsweergave die tot dusver alleen te bereiken was door enkele super dure “state off the art” merken. 
We hebben de Exposure M.C.X. demonstratie klaar in onze winkel staan. Maak van te voren wel even een afspraak.

Website:  http://www.exposurehifi.comAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van EXPOSURE? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.