Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Apparatuur - NAIM AUDIO

NAIM AUDIO

Naim Audio is sinds 1983 gevestigd in Salisbury Engeland. Daar ontwerpen en bouwen ze op een geheel eigen wijze audioapparatuur van wereldklasse.
Op de eerste, en vanzelfsprekend belangrijkste, plaats is er de fantastische geluidskwaliteit.
De snelle, dynamische en uiterst pakkende weergave van Naim geven je het gevoel bijna fysiek bij de uitvoering aanwezig te zijn.

De bouwkwaliteit van Naim is simpelweg perfect. Hier geen blikken dozen maar degelijke aluminium behuizingen en massieve zwart geanodiseerde fronten. De doordachte printlayout van de apparatuur zorgt er voor dat de signaalweg kort is en de hoeveelheid bedrading tot een minimum wordt beperkt.
Het ontwerpteam van Naim werkt continu aan het ontwikkelen en verbeteren van hun producten. Naim is dan ook een van de meest innovatieve fabrikanten binnen de HiFi wereld. Naim heeft inmiddels een aantal zeer goed klinkende en makkelijk te bedienen, mediaplayers in haar programma. Vooral de UNITI modellen zijn een toonbeeld van modern audiogemak. De prestaties van deze all-in-one apparaten doen amper onder voor een combinatie met losse componentenAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van NAIM AUDIO? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.