Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Apparatuur - PRIMARE

PRIMARE

Soms lijkt het of een bepaald product een afspiegeling is van het land van herkomst.
Bij het Zweedse Primare zou je dit haast denken. Om te beginnen, het perfecte design, over de plaatsing van elk knopje of indicatie-ledje is nagedacht. Niets verstoort de harmonieuze uitstraling van de apparatuur. Het subtiele uitgebalanceerde geluid sluit naadloos aan op het uiterlijk, ook hier geen drukke toestanden. Het klankkarakter van Primare is helder met een warme gloed, passend bij de rust van het hoge noorden.

Primare is ook High-Tech, de versterkerschakelingen zijn uitgevoerd in klasse D welke zeer effectief omgaan met energie. In enkele versterker modellen is het mogelijk een DAC module of media module in te bouwen en op die manier een volwaardige media-player te creëren welke in staat is muziekbestanden van een Server (NAS/Laptop) via het WiFi netwerk te streamen. Ook zaken als het instellen van de display kleur, om dit aan te passen aan de omgevingen, is een leuke toevoeging. De uitgebreide instelmogelijkheden van de Primare apparaten maken dat ze zeer prettig te bedienen zijn.

Website:  http://www.primare.netAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van PRIMARE? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.