Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Bekabeling - CHORD CABLE

CHORD CABLE

The Chord Company is een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van hoogwaardige audio/video kabels.

In het glooiende landschap in de nabijheid van het historische Stonehenge ligt het kleine plaatsje Amesbury (Salisbury, UK) Hier wordt sinds 1985 serieus werk gemaakt van het ontwikkelen en vervaardigen van kabels voor audio/video toepassingen. Bij de ontwikkeling van de Chord kabels is het gehoor de belangrijkste raadgever. Veel tijd wordt er gestoken in het, gehoormatig, vergelijken van de verschillende materialen die worden toegepast bij het bouwen van een kabel. Pas als het goed klink worden er nodige metingen verricht om de relatie tussen horen en meten beter te kunnen doorgronden.

Volgens Product Designer Nigel Finn is het mogelijk om slechte opnamen duidelijk te verbeteren door gebruik te maken van betere kabels. Deze wat ongebruikelijke methode om de kwaliteit van kabels te beoordelen werkt uitstekend zoals ik zelf heb ervaren tijdens een zeer boeiende demonstratie bij The Chord Company.

Voor een overzicht van alle door de Chord Company geleverde producten kijk op www.chord.co.uk

Website:  http://www.chord.co.ukAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van CHORD CABLE? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.