Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Luidsprekers - CORNERED AUDIO

CORNERED AUDIO

Cornered Audio brengt luidsprekers op de markt die, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen zijn voor het plaatsen in de hoeken van een ruimte. Indien een normale luidspreker in een hoek wordt gezet zal er van de geluidskwaliteit niet veel overblijven. Dit komt omdat de wanden reflecteren en en zodoende het geluid, voornamelijk bij lage frequenties, versterkt. In een hoek gebeurt dit zelfs dubbel (2 wanden) met als gevolg een dreunend laag dat niet meer in de juiste verhouding staat met de midden en hoge tonen. Cornered Audio heeft dit probleem opgelost door de luidspreker zo aan te passen dat bij gebruik in een hoek de laagweergave exact in balans is met het midden/hoog. Deze luidsprekers zijn dan ook inzetbaar op plaatsen waar veel andere luidsprekers het laten afweten. De luidsprekers zijn leverbaar in wit, zwart en aluminium.

www.cornered.dkAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van CORNERED AUDIO? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.