Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Luidsprekers - AUDIO PHYSIC

AUDIO PHYSIC

Al 25 jaar bouwt  Audio Physic haar luidsprekers in het  prachtige Duitse Sauerland.  In die 25 jaar  heeft Audio Physic  al heel wat klassiekers voortgebracht  zoals de Virgo en Tempo.

Het huidige producten palet van Audio Physic bestaat uit drie lijnen. Allereerst de Classic lijn. Het betreft hier, zoals de naam al doet vermoeden, klassiek vormgegeven luidsprekers in staande en monitor uitvoeringen. Een stap hoger op de ladder vinden we de High End lijn met oa de Satira en de Tempo. Hier is naast een aantal hoogwaardige technische detail oplossingen bij onder meer de driverunits ook veel aandacht besteed aan de vormgeving. Als laatste is er de Reference lijn. Bij deze luidsprekers is alle kennis en ervaring van 25 jaar luidsprekers bouwen verzameld. Met als resultaat uitzonderlijke fraaie luidsprekers die in staat zijn een perfect geluid neer te zetten.

Website:  http://www.audiophysic.deAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van AUDIO PHYSIC? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.