Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Luidsprekers - AUDIOVECTOR

AUDIOVECTOR

Designer en eigenaar Ole Klithoth uit Denemarken is 30 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van luidsprekers. Luisteren, luisteren en nog eens luisteren is zijn devies, als het niet beter klink dan is het ook niet beter.

Audiovector bouwt luidsprekers in 5 verschillende series. Van deze luidsprekers zijn de K series en S series de meest populaire. De K serie bestaat uit een slanke vloer staande luidspreker, in 3 verschillende uitvoeringen en een compacte monitor eveneens in 3 uitvoeringen. De S serie heeft een vergelijkbare opbouw, staande luidsprekers en monitoren in 4 uitvoeringen, zij het dat deze luidsprekers duidelijk groter zijn en de behuizingen eleganter. De filtering van de Audiovector luidprekers is met opzet eenvoudig gehouden (1e orde) dit komt het rendement van de luidspreker ten goede en zorgt ook voor een betere dynamiek. Alle Audiovector luidsprekers hebben of een Bi-wire dan wel Tri-wire aansluiting waardoor het mogelijk is deze luidsprekers te Bi/Tri ampen (voor elke luidsprekerunit een aparte eindversterker). Deze manier van aansluiten geeft in bijna alle gevallen een aanzienlijke gehoormatige verbetering.

Website:  http://www.audiovector.comAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van AUDIOVECTOR? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.