Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Luidsprekers - NEAT ACOUSTICS

NEAT ACOUSTICS

In Barnard Castle noord Engeland staat sinds 1991 de fabriek van NEAT Acoustics. Neat is opgericht door Bob Surgeoner. Bob, zelf muzikant, was niet tevreden over de weergave kwaliteit van kleine luidsprekers en besloot zelf te gaan experimenteren. Met als gevolg dat hij na enkele jaren zoveel ervaring had opgedaan, met het bouwen van luidsprekers, dat de tijd rijp was om deze op de markt te brengen. NEAT Acoustics werd daarmee een feit. Het eerste ontwerp, met te toepasselijke naam Petite, werd een groot succes. Vooral omdat deze kleine luidspreker voor een muzikale betrokkenheid zorgde die in die periode ongekend was.

NEAT heeft vier reeksen luidsprekers in hun programma te weten de Motive, Momentum, Classic en Ultimatum lijn. Deze in prijs en uitvoering sterk verschillende luidsprekers hebben nog steeds één ding gemeen, als luisteraar wordt je als het ware één met de muziek. Betrokkenheid dus net als bij de allereerste NEAT.

Website:  http://www.neat.co.ukAdvies

Bent u opzoek naar een set die het best bij u past of wilt u meer weten over de producten van NEAT ACOUSTICS? Dan bent u bij De Audiowinkel aan het juiste adres voor een helder advies

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 074-3767453 of vul ons contactformulier in.